Księgowość i finanse

obraz dla: https: Program do prowadzenia księgowości – dGCSO Biznesmen
Jeśli potrzebny jest Wam skuteczny i prosty program do prowadzenia księgowości zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Przygotowane przez nas rozwiązania pozwalają na łatwiejsze i automatyczne generowanie potrzebnych Wam do rozliczeń dokumentów czy też raportów. Zaopatrzone zostały one również w dodatkowe funkcjonalności.
obraz dla: www.doradcapodatkowy-sobieraj.com Rachunkowość
Nasze sukcesy i ogromne doświadczenie pozwalają nam dostarczyć Państwu profesjonalne porady i usługi, które ułatwią rozliczanie podatkowe, a także rozwiążą zawiłości prawne jeśli chodzi o finanse. Nasze biuro podatkowe charakteryzuje się szybkością i wysoką jakością działania. Na każdym kroku staramy się poszerzać naszą wiedzę, po to aby usługi kierowane do naszych klientów były jak najlepsze.
obraz dla: bdtviken.pl www.bdtviken.pl | Założenie firmy w norwegii
Wsparcie doradcze, a także usługi księgowe i audytowe pozwalają wszystkim przedsiębiorcom, planującym założenie firmy w Norwegii, przygotować się odpowiednio do tego procesu a następnie zadbać o sprawne działanie firmy w Skandynawii. BDT Viken może przejąć kontrolę nad sprawami podatkowymi, finansowymi i innymi, dając biznesmenom czas na skupienie się na właściwej działalności.
obraz dla: edoradca.pl fundusze unijne 2014-20
Unia Europejska umożliwia sfinansowanie projektów szkoleniowych, jednak akceptuje projekty przygotowane z dbałością o poziom merytoryczny i aspekty formalne. Dlatego nasza firma oferuje profesjonalne doradztwo w tym zakresie przedsiębiorstwom z całej Polski. Jako członek Polskiej Izby Firm Szkoleniowych szczycimy się najwyższą jakością usług.
obraz dla: www.biuroemikol.eu Prowadzenie ksiąg rachunkowych
Proponujemy pomoc w ewidencjonowaniu zdarzeń gospodarczych w firmie. Prowadzenie ksiąg rachunkowych wykonujemy w zgodzie z ogólnie przyjętymi zasadami obowiązującymi w tym obszarze, a także zapewniając rzetelną realizację powierzonych nam zadań. Jednocześnie gwarantujemy stały wgląd do prowadzonych prac.
obraz dla: saleszkoleniowe.waw.pl Sale szkoleniowe z wyposażeniem
Przychodzimy z pomocą wszystkim firmom, w których warunki nie pozwalają na przeprowadzenie zebrania z pracownikami czy konferencji. Oferujemy do wynajęcia przestronne sale szkoleniowe z wyposażeniem, dzięki którym zorganizowanie kursu doszkalającego czy rozmów rekrutacyjnych będzie mogło odbyć się w komfortowych i profesjonalnych warunkach.
obraz dla: www.prosciediting.pl Tłumaczenia specjalistyczne
Oferujemy profesjonalne i dokładne przekłady artykułów naukowych. Nasze tłumaczenia specjalistyczne dotyczą głównie tekstów z zakresu nauk przyrodniczych (np. rolniczych czy ekonomicznych). Oferta skierowana jest głównie do naukowców, którzy niezbyt pewnie czują się pisząc artykuły w języku angielskim. Polecamy również naszą korektę tekstów pisanych w języku angielskim.