Księgowość i finanse

obraz dla: https: Program do prowadzenia księgowości – dGCSO Biznesmen
Jeśli potrzebny jest Wam skuteczny i prosty program do prowadzenia księgowości zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Przygotowane przez nas rozwiązania pozwalają na łatwiejsze i automatyczne generowanie potrzebnych Wam do rozliczeń dokumentów czy też raportów. Zaopatrzone zostały one również w dodatkowe funkcjonalności.
obraz dla: www.doradcapodatkowy-sobieraj.com Rachunkowość
Nasze sukcesy i ogromne doświadczenie pozwalają nam dostarczyć Państwu profesjonalne porady i usługi, które ułatwią rozliczanie podatkowe, a także rozwiążą zawiłości prawne jeśli chodzi o finanse. Nasze biuro podatkowe charakteryzuje się szybkością i wysoką jakością działania. Na każdym kroku staramy się poszerzać naszą wiedzę, po to aby usługi kierowane do naszych klientów były jak najlepsze.
obraz dla: bdtviken.pl Założenie firmy w norwegii
Wsparcie doradcze, a także usługi księgowe i audytowe pozwalają wszystkim przedsiębiorcom, planującym założenie firmy w Norwegii, przygotować się odpowiednio do tego procesu a następnie zadbać o sprawne działanie firmy w Skandynawii. BDT Viken może przejąć kontrolę nad sprawami podatkowymi, finansowymi i innymi, dając biznesmenom czas na skupienie się na właściwej działalności.
obraz dla: https: fundusze unijne 2014-20
Unia Europejska umożliwia sfinansowanie projektów szkoleniowych, jednak akceptuje projekty przygotowane z dbałością o poziom merytoryczny i aspekty formalne. Dlatego nasza firma oferuje profesjonalne doradztwo w tym zakresie przedsiębiorstwom z całej Polski. Jako członek Polskiej Izby Firm Szkoleniowych szczycimy się najwyższą jakością usług.
obraz dla: www.biuroemikol.eu Prowadzenie ksiąg rachunkowych
Proponujemy pomoc w ewidencjonowaniu zdarzeń gospodarczych w firmie. Prowadzenie ksiąg rachunkowych wykonujemy w zgodzie z ogólnie przyjętymi zasadami obowiązującymi w tym obszarze, a także zapewniając rzetelną realizację powierzonych nam zadań. Jednocześnie gwarantujemy stały wgląd do prowadzonych prac.
obraz dla: saleszkoleniowe.waw.pl Sale szkoleniowe z wyposażeniem
Przychodzimy z pomocą wszystkim firmom, w których warunki nie pozwalają na przeprowadzenie zebrania z pracownikami czy konferencji. Oferujemy do wynajęcia przestronne sale szkoleniowe z wyposażeniem, dzięki którym zorganizowanie kursu doszkalającego czy rozmów rekrutacyjnych będzie mogło odbyć się w komfortowych i profesjonalnych warunkach.
obraz dla: https: Biuro księgowe Poznań
Poszukujesz rzetelne biuro księgowe? Poznań to miasto w którym możesz nas znaleźć. Nasze biuro księgowe istnieje od lat. Bez problemu zajmiemy się wszystkimi problemami naszych klientów. Jeżeli potrzebujesz naszej pomocy zapraszamy na naszą stronę internetową a dowiesz się jak uzyskać z nami kontakt. Zapraszamy.
obraz dla: your-finance.pl kredyt online dla firm
Świadczymy niezbędne wsparcie dla przedsiębiorców, z zakresu pożyczek dostosowanych do potrzeb klientów. Dzięki współpracy z największymi bankami, możemy znaleźć atrakcyjny kredyt online dla firm. Oferujemy pomoc w przygotowaniu niezbędnych dokumentów, oraz podejmujemy się pośredniczenia w przyznawaniu leasingu.
obraz dla: kumiria.pl Biuro tłumaczeń
Biuro tłumaczeń Kumiria zachęca do skorzystania ze swojej usługi translacji dokumentów dla firm. Nasze usługi to perfekcyjna zgodność i adekwatność językowa, zagwarantowana przez doświadczonych pracowników. Są to specjaliści w swoich branżach - wykonywaliśmy już przekłady dokumentów medycznych, bankowych czy też prawniczych. Dla naszych usług charakterystyczna jest także dyskrecja - wszelkie przekazywane nam dokumenty są starannie przechowywane i traktowane jako poufne. Zapraszamy!
obraz dla: www.prosciediting.pl Tłumaczenie tekstów naukowych
Świadczymy szeroki zakres usług związanych z przekładem specjalistycznych artykułów na język angielski, z dziedzin takich jak ekonomia, medycyna czy nauki rolnicze. Naszym klientom oferujemy tłumaczenia tekstów naukowych, streszczeń, prezentacji, listów przewodnich i odpowiedzi na recenzje, a także korektę językową.
obraz dla: https: Usługi księgowe Zielona Góra
Prowadzenie własnej działalności gospodarczej to duże wyzwanie,ale nie martw się ponieważ firma prowadząca usługi księgowe Ci w tym pomoże. Nasze biuro rachunkowe prowadzimy w Zielonej Górze, oferujemy usługi z związane z prowadzeniem ksiąg rachunkowych, badaniem sprawozdań finansowych oraz likwidacją spółek.