Medycyna i uroda

obraz dla: www.luxmed.pl Gastrolog Warszawa
Witamy na stronie placówki Luxmed. Gastrolog pomoże Państwu uporać się z problemami przewodu pokarmowego. Zachęcamy do wizyty wszystkich, którzy odczuwają ból bądź pieczenie w nadbrzuszu. Zapraszamy do szczegółowego zapoznania się z nasza oferta i skorzystania z doświadczenia oraz fachowej wiedzy naszych specjalistów.
obraz dla: https: Darsonval
Proponowane przez nas urządzenie Derma Wand doskonale nadaje się do usuwania wyprysków pojawiających się po depilacji, jak również łagodzenia zmarszczek i ujędrniania skóry. W swoim działaniu wykorzystuje ozon, dzięki któremu jest w stanie działać niezwykle skutecznie. Dzięki temu zachowujesz doskonałe zdrowie i urodę.
obraz dla: mglaser.pl Laserowe usuwanie owłosienia
Profesjonalna i skuteczna depilacja laserowa - Łódź. Jeżeli chcesz, by Twoja skóra pozostała gładka przez długi czas, nasza propozycja bez wątpienia przypadnie Ci do gustu. Wszystkie zabiegi wykonujemy przy użyciu specjalistycznych maszyn i produktów i podejmujemy współpracę z najlepszymi gabietami (sprawdź z jakimi - http://www.mglaser.pl/gabinety.html). To daje nam pewność, że możemy Ci zaoferować najbardziej efektywną depilację laserową w Łodzi.
obraz dla: https: Tatuaż włosów na głowie
Nasze usługi skierowane są do mężczyzn, dotkniętych problemem łysienia plackowatego. Mikropigmentacja skóry głowy, którą oferuje Wam nasza klinika to zabieg, który może być alternatywą dla przeszczepu mieszków włosowych. Zabieg wygląda niczym wykonywanie tatuażu włosów na głowie. Metoda ta pozwala także na zamaskowanie nieestetycznie wyglądających blizn i znamion.
obraz dla: klinikakrajewski.pl Liposukcja Warszawa
Witamy w salonie kosmetycznym przy klinice medycyny estetycznej Estivance doktora Macieja Krajewskiego w Warszawie. Dbamy o Państwa cerę najlepiej, jak tylko się da. Oferujemy konsultacje u najlepszych specjalistów oraz sprzęt najwyższej jakości. Nie ma dla nas problemu, którego nie bylibyśmy w stanie rozwiązać.
obraz dla: www.mch.com.pl Opakowania kosmetyczne
Nasza firma zajmuje się produkcją i dystrybucją opakowań kosmetycznych najwyższej jakości, które są cenione za estetyczne wykonanie oraz za swoją wytrzymałość. Dysponujemy również opakowaniami farmaceutycznymi. Szczegółowy opis poszczególnych produktów zamieściliśmy na naszej oficjalnej stronie internetowej.
obraz dla: www.salondobryoptyk.pl Soczewki kontaktowe Wrocław
Jesteśmy wrocławskim salonem optycznym, który w swojej ofercie ma między innymi okulary korekcyjne oraz przeciwsłoneczne. Alternatywą w wadach wzroku są również soczewki kontaktowe, które dobieramy dopiero po konsultacjach okulistycznych. U nas skorzystasz z usług optometrysty, który pomoże także w pierwszy zakładaniu szkieł.
obraz dla: klinikadentalone.pl Protetyka Bydgoszcz
Potrzebny stomatolog w Bydgoszczy? Dental One to nowa klinika, która działa przy ulicy Jagiellońskiej 111. Zakresu usług dentystycznych obejmuje profilaktykę, leczenie zachowawcze, chirurgię, endodoncję oraz protetykę i estetykę uśmiechu. W gabinecie działa pracownia RTG. Kontrola radiologiczna ułatwia pełną diagnostykę uzębienia pacjenta, jak również śledzenie postępów w leczeniu. Kontakt telefoniczny i godziny przyjęć naszych dentystów znajdują się na stronie internetowej. Tam również czeka cennik zabiegów.
obraz dla: https: Noże rzeźnicze
Podczas wykonywania tego rodzaju prac, niezbędne są narzędzia niezawodne, o wysokiej ostrości. Takie właśnie są masarskie noże rzeźnicze, które można znaleźć w asortymencie naszego sklepu internetowego. Uchwyty zostały wykonane z tworzyw sztucznych, wyprofilowane w sposób zapewniający największy komfort eksploatacji.
obraz dla: https: Colway sklep
W naszej bogatej ofercie niezawodnych produktów posiadamy najlepszej jakości kosmetyki oparte o skuteczne działanie kolagenu. Jako, że zdajemy sobie sprawę, że kolagen stanowi aż 30 procent całej masy białka i jest odpowiedzialny za jędrność skóry - bierze udział w funkcjach życiowych wszelkich układów, narządów, tkanek - pragniemy, aby nasze kosmetyki dostarczały jego odpowiednią ilość. Nasze suplementy diety zapobiegają zmarszczkom, przebarwieniom, cellulitisowi. Chronią skórę, włosy i paznokcie - zapraszamy.
obraz dla: goldmed.com.pl Łóżka rehabilitacyjne
Szukasz sklepu z profesjonalnym wyposażeniem do pokoju chorego? Polecamy łóżka rehabilitacyjne z firmy Gold-Med. Są to produkty doskonale przystosowane do potrzeb osoby znajdującej się w trakcie leczenia, o kilku stopniach regulacji. Oparcie pleców można w nim unieść nawet do 70 stopni, tak aby można było wykonywać różnego rodzaju ćwiczenia siedzące lub w pozycji półleżącej. Dzięki wysięgnikowi z kompletem poręczy bocznych i blokadzie kółek jego użytkowanie jest bezpieczne, a cała konstrukcja stabilna.