Muzyka i rozrywka

obraz dla: www.fireband.pl Band na imprezę firmową
Szukasz fantastycznego zespołu muzycznego z Krakowa, który zagra na każdej, zorganizowanej przez Ciebie imprezie firmowej, zamieniając ją w niezapomnianą przygodę? W takim razie zgłoś się do FireBand! Rozpalamy muzyką i zagramy wszystko to, o czym zamarzysz! Po szczegóły zajrzyj na oficjalną stronę internetową naszego bandu!
obraz dla: www.heartbreakers.pl Tancerka erotyczna
W kameralnej atmosferze może odbyć się pokaz tancerki erotycznej. Wysmakowane show na domowych pożegnaniach kawalerskiego stanu oferują striptizerki z naszej grupy. Dzięki naszym zmysłowym i gustownym Paniom możliwe jest zorganizowanie niezapomnianej imprezy dla przyszłego Pana Młodego. Zapraszamy do kontaktu.
obraz dla: www.mksport.com.pl Pikniki dla firm
Dzięki nam i sposobie, w jaki organizujemy kolejne imprezy dla firm, Poznań zyskał podmiot, którego nie powstydziłoby się żadne inne miasto tak na terenie naszego kraju, jak i poza jego granicami godne jest przy tym podkreślenia i to, że mamy do czynienia z firmą nieustannie modyfikującą przygotowywaną przez siebie ofertę.
obraz dla: oki-event.com oki-event.com
W naszej ofercie znajdą Państwo profesjonalnie zorganizowane imprezy integracyjne. Poznań to miasto, w którym mieści się siedziba naszej firmy, jednak jesteśmy firmą otwartą na realizacje zamówień na terenie całego województwa wielkopolskiego jak i we Wrocławiu. Oferujemy Państwu skuteczną integrację wszystkich pracowników, dodając im podwójnej motywacji do dalszych działań. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
obraz dla: https: Dekoracje na roczek
Pierwsze urodziny naszego maluszka powinny być obchodzone hucznie i wesoło. W tym zdecydowanie pomogą nasze specjalne dekoracje na roczek. Mamy w asortymencie m.in. kubeczki, talerzyki, obrusy czy balony, które idealnie sprawdza się na urodzinki chłopców lub dziewczynek. Mamy modele z motywem m.in. księżniczek czy piratów.