Usługi

obraz dla: https: Wanny z hydromasażem
Sklepbaterie pozwala na sięganie po takie rozwiązania pozwalają nam na sięganie po to co najlepsze. Oferujemy wysokiej jakości wanny SPA, wanny z hydromasażem, to profesjonalne rozwiązania, takie jak doskonała łazienka. Wyposażenie to bardzo ważny fragment tego czym jest dla nas nasza łazienka. Zapraszamy do zakupów.
obraz dla: www.krevox.com Dezynfekcja chemiczna wody, metody
Firma Krevox działa na polskim rynku od początku lat 90. Jest doświadczonym przedsiębiorstwem zajmującym się uzdatnianiem, oczyszczaniem i dezynfekcją chemiczną wody. Oferujemy Państwu odkażanie kilkoma metodami, w tym popularnym chlorem gazowym. Dzięki naszej działalności ciesz płynąca z wodociągów nie będzie zawierała żadnych groźnych dla człowieka bakterii ani drobnoustrojów. W ofercie naszej firmy znajdziecie Państwo dystrybucję i montaż domowych oczyszczalni ścieków, filtrów zmiękczających, filtrów basenowych i innych akcesoriów.
obraz dla: perfectday.pl Organizacja ślubów
Organizacja ślubów wymaga zapanowania zarówno nad poważnymi sprawami, jak i drobnymi szczegółami, które jednak mają wpływ na ostateczny efekt uroczystości. Jesteśmy doświadczoną agencją, dla której organizacja ślubów to zadanie, które nie kryje już żadnych tajemnic. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.
obraz dla: www.radekorzel.com radekorzel.com/portfolio/4/fotografia-slubna
Każde zlecenie traktuję jak najważniejsze zadanie w swoim życiu i dlatego moje zdjęcia są cenione przez klientów. Proponuję państwu nie tylko fotografię ślubną, ale również specjalnie przygotowane sesje prywatne czy na potrzeby reklam, które uwydatnią piękno i pokażą każdego z rozmaitej, wyjątkowej strony.
obraz dla: www.etykiety-drescher.pl Produkcja naklejek
Serdecznie polecamy Państwu jedyne w swoim rodzaju nalepki, które doskonale sprawdzą się do różnych zastosowań. W asortymencie naszej produkcjiznajdą Państwo znakomitej jakości produkty, które spełniają również funkcję zabezpieczającą. Zapraszamy Państwa na naszą stronę internetową, gdzie znajduje się nasza oferta.
obraz dla: www.czesci.narzedziabaxo.pl Części Sparky
Wykorzystujecie Państwo na co dzień elektronarzędzia i poszukujecie firmy, w której będziecie mogli zaopatrzyć się w elementy do nich po korzystnych cenach? W Baxo proponujemy części Sparky, które możecie nabyć przez nasz sklep. Producent ten udostępnia wiele przyrządów - od wirników do mieszarek po wyposażenie wózków widłowych.
obraz dla: https: Monety polskie
Monety polskie mają długą i niezwykle ciekawą historię. Dlatego wiele osób interesujących się numizmatyką interesuje się aukcjami, na których można nabyć ciekawe okazy kolekcjonerskie w doskonałym stanie. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej i zapoznania się z naszą ofertą. Zajdziecie u nas Państwo najciekawsze polskie okazy numizmatyczne!
obraz dla: https: Wózki dziecięce
W sklepie znajdą Państwo najlepsze wózki dziecięce wielofunkcyjne. Proponujemy produkty niezwykle kolorowe i wygodne. Dzięki wysokiej ergonomii i komfortowi zarówno rodzice jak i maluchy nie będą mogli narzekać na długi spacer. Liczne schowki i skrytki pozwalają zabrać w podróż potrzebne akcesoria i ulubione zabawki.
obraz dla: https: Zdrowe karmy dla kotów
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na najlepsze karmy dla kotów! Zainwestuj w szczęście oraz zdrowie swojego zwierzaka oraz podaruj mu wymarzony prezent - pyszne smakołyki, jednocześnie dostępne w bardzo atrakcyjnych cenach! W naszym asortymencie znajdziesz różnorodne produkty znanych i lubianych marek. Zachęcamy zatem do przeniesienia się do naszego świata zwierząt i skorzystania z najkorzystniejszej propozycji dla każdego mruczka! Gorąco zapraszamy do współpracy na najwyższym poziomie.
obraz dla: https: brykieciarki do trocin
Zajmujemy się dystrybucją nowych i używanych maszyn stolarskich oraz obrabiarek do drewna, między innymi dłutarek oraz frezarek. Polecamy także brykieciarki do trocin w różnych modelach (na przykład ślimakowym, walcowym oraz tłokowym). Oferowane przez nas urządzenia znajdują zastosowanie zarówno w stolarniach, jak i tartakach.
obraz dla: https: Akcesoria basenowe
Proponujemy Państwu wysokiej jakości akcesoria basenowe, dzięki którym uprzyjemnicie sobie kąpiele w prywatnych akwenach ogrodowych. Polecamy między innymi filtry piaskowe, służące do utrzymania czystej wody w zbiorniku, jak i liczne środki do uzdatniania wody - między innymi aby w basenie nie rozwijały się glony.
obraz dla: www.shepa.pl Okulary do pływania
Zadowolenie klientów to od samego początku istnienia naszego przedsiębiorstwa kwestia priorytetowa, w której nie ma miejsca na kompromisy. Każdego dnia nasi specjaliści dokładają wszelkich starań, aby móc zaoferować Państwu najbardziej wydajne oraz sprawdzone rozwiązania, które cieszą się uznaniem wśród użytkowników w całej Polsce i za granicą. w skład naszego asortymentu wchodzą między innymi wytrzymałe okulary do pływania. Posiadamy modele zaprojektowane dla dzieci, kobiet i mężczyzn. Niskie ceny.
obraz dla: metal-guma.pl Wyroby gumowe
Jesteśmy profesjonalnym i doświadczonym przedsiębiorstwem, które specjalizuje się w produkcji małych, lecz precyzyjnie wykonanych i pełniących bardzo ważną rolę podzespołów. Wyroby gumowe oferowane przez firmę Multi to między innymi takie produkty jak wibroizolatory, amortyzatory, sprzęgła, kule, blachy, podkładki czy uszczelki. Wykorzystujemy starannie dobrane mieszanki elastomerów oraz najwyższej jakości metale nierdzewne. Doświadczenie w tej gałęzi przemysłu pozwala nam na produkcję według wytycznych dostarczonych przez klienta.
obraz dla: luxoptyk.pl Gabinet okulistyczny Kraków
Nasz gabinet działa w oparciu o standardy wyznaczone przez Polskie Towarzystwo Optometrii i Optyki oraz Polskie Stowarzyszenie Soczewek Kontaktowych. Dlatego w gabinecie Lux Optyk w Krakowie przeprowadzamy badanie wzroku, które pozwalają na wykrycie chorób i wad jeszcze przed dobraniem odpowiednich soczewek czy okularów do korekcji. Posiadamy sprzęt taki jak autorefraktometr czy lampa szczelinowa. Zajmiemy się wykryciem zeza jawnego oraz różnych wad referencji oka pacjenta. Sprawdzamy także ostrość widzenia.
obraz dla: https: Wyposażenie klinik weterynaryjnych
Chociaż ludzie i zwierzęta różnią się znacząco, jako pacjenci potrzebują takich samych warunków. Wyposażenie klinik weterynaryjnych musi być nie tylko sterylne, ale także wytrzymałe i funkcjonalne. W ofercie naszego sklepu znajdą Państwo wiele narzędzi przydatnych między innymi do diagnostyki ortopedycznej oraz stomatologicznej.